Soustředění Velké Dářko 2009

 Informace o Soustředění na Velkém Dářku v roce 2009 v termínu 15.-19.6.2009. Zůčastnit se mohou všichni windsurfaři i ti, kteří by se tomuto sportu chtěli naučit.

 

 

 

 

 

Soustředění Velké Dářko 2009 15.-19.6.2009

Rok se s rokem sešel a Dářko se neúprosně blíží. Letos pod vedením RotÅ¥áka a Zímáka.

Co jsme si pro vás tedy připravili?

Jde především o pěkně prožitý společný týden. Soustředění probíhá v již každému známé loděnici    YC Velké Dářko. Zváni jsou všichni členi ČWA a ti mají ubytko grátis. Od zbytku osazenstva je vybírán příspěvek pro ČWA jako loni, tedy 500,- Kč.

Prosím tradiční i nové účastníky, aby se mi hlásili na mail: rkiter@seznam.cz  budu s největší pravděpodobností objednávat hromadné večeře „Na Hrázi“ (400,- Kč za osobu na pět dní, objednávat večeře lze i samostatně), tak kdyžtak napište, zda byste měli i o toto zájem.  Další a to podstatnou změnou oproti minulým létům jsou začátečníci, o které především půjde během celého soustředění. Pro pokročilé závodníky však budou k dispozici bójky, které Sláva rozveze motorákem a jistě se domluvíme na některý den, kdy se bude Slávek věnovat jen vám (pokročilejším). Pokud tedy máte chuÅ¥ vzít sebou nějakého kamaráda, který by se rád naučil windsurfingu, neváhejte a napište mi o něm také. K dispozici bude několik kompletů pro začátečníky.

Biking: Důležitou součástí soustředění budou též vyjížďky na kole, protože ne vždy fouká. Terény jsou kolem Dářka krásné, proto tedy KOLO (nejlépe MTB) i další bike vybavení s sebou.

To jen tak krátce, další info již brzy.

 

                                                                                                                                               Honza Rott

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..