Dětský windsurfing camp!

První informace! 

Termín 24. – 26.6.2011

Místo:  Senec, Slovensko 

Materiál pro děti k zapůjčení:   tandem STARBOARD GEMINI, k tomu dětské oplachtění + IDO kloub. Každý si to bude moct zdarma zkusit.

Vlastní vybavení: bude velice vhodné, pokud si každý přiveze svoje. Kdo by potřeboval, tak můžeme zařídit. Dětské oplachtění jsou v Praze skladem, na cestě je ještě jeden dětský plovák z výprodeje (STARBOARD FORMULA PROKIDS), kdyby to někdo chtěl, dejte vědět.  

Zajištění akce:  motorový člun, trenéři ze Sence  

Ubytování a ostatní info (dle informací od Robo Váradyho):Ubytko je možné u nás na lodenici (kapacita 15 – 20 ľudí) cenu neriešte. V prípade väčšieho počtu zúčastnených oslovím okolité lodenice a následne dodám cenu.

Pre náročneho klienta je možné zabezpečiÅ¥ blízky hotel http://www.hoteldelfin.sk/ Obytky dokážem naprataÅ¥ max 2ks v areáli.

Materiálne a ubytovacie zabezpečenie riešim ja (Robo). Skúste podaÅ¥ nejaké počty ľudí.

Čo sa týka stravy skúste poslaÅ¥ nejakú predstavu. Štandardne to riešime nasledovne:Pitný režim počas celého dňaHlavné jedlo : Pizza, kebab alebo obed na lodenici (kamoš má reštauráciu dodá obed vo varniciach http://www.hotelzelenydvor.sk/ ) možnosÅ¥ samotnej prípravy v lodeničnéj kuchyni. Cez vodu je super štýlová reštaurácia (tiež kamoš) http://www.lobster.sk/  z ekonomického pohľadu som za obed na lodenici.

Olovrant: Ovocie + keksík

Večera: Obyčajne grilujeme alebo ponuka uvedená vyššie.

Všetky zariadenia sú v blízkosti lodenice, nie je potrebné použiÅ¥ auto. 

Další informace budou později na www.cwa.cz nebo na www.starboard.cz.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..