Vyhlášení sezóny 2012

Vyhlášení 2012 Windsurfingová sezóna byla slavnostně ukončena na tradiční párty v sobotu 8.12.2012. Večírek probíhal na stejném místě jako loni – v prostředí příjemného Hostince Ve Mlýně v Praze. Zúčastnilo se hojné množství závodníků včetně jejich doprovodu.

Před samotným večírkem proběhla krátce valná hromada ČWA. Kromě voleb, které proběhly takřka jednohlasně, se také diskutovalo na téma rozvoje a podpory začínající mládeže ve windsurfingu. K problematice se vyjádřil Patrik Hrdina, který informoval o záměru spolupráce s jachtklubem CERE a školou windsurfingu F4. Doufejme, že tato snaha vyjde a brzo mezi sebou uvidíme nové tváře.

Po valné hromadě již začala volná zábava, která byla zahájena nepříliš tekutým welcome drinkem ala Mojito. Naštěstí nezůstalo pouze u něho a výběr pití byl široký. Příjemná obsluha hostince nachystala kvalitní občerstvení, lahodící oku i jazyku. Pro ty, kteří se nemohli zúčatnit, je pár vzorků ve fotogalerii.

O výběr dobré muziky k poslechu a tanci se staral Michal a Marek Dvořákovi. Večerem a vyhlašováním vítězů v kategorii "závodních prken" (raceboard) a "vtipných prken" (funboard) nás provázel Karel Hynek, kterého můžete znát z pořadu Na stojáka. Šanci získat hodnotnou cenu měli i závodníci, kteří nebyli tak úspěšní v závodech. Byla přichystána tombola, ve které byly tři kusy frajerských slunečních brýlí. Vítězům gratulujeme a všem přejeme hodně sportovních úspěchů v následující sezóně 2013, která bude korunována mistrovstvím světa na Nových Mlýnech.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..