Veteran Cup 2013

Vitezove Veteran Cup 2013 O víkendu pokračovala závodní sezóna Moravským pohárem, Veterán Cupem na Brněnské přehradě. Na závod přijelo 15 závodníků a dalekou cestu neváhali absolvovat Petr Haubolt a Standa Koblasa. I když předpověď neslibovala nic dobrého, tak se podařilo v sobotu odjet 7 rozjížděk ve slabém a proměnlivém větru. V neděli dopoledne se odjela 8.rozjížďka, která nakonec byla na vítr nejlepší.

V závodě zvítězil Radim Kamenský před Jirkou Králem a Petrem Kučerou sen. Velmi dobrý výkon předvedli Martin Pospíšil a Pavel Kamenský, kteří obsadili 4. a 5. místo. Protože šlo také o závod veteránů, pořádající TJ Rapid Brno vyhlásil výsledky i v této kategorii (vyjímečně od 45let věku). Zde obsadil 1. místo Petr Kučera před Martinem Pospíšilem a Lubošem Mielcem. Všichni závodníci obdrželi zajímavé a pěkné ceny.

Sponzory závodu byli Renault auto Pokorný, Jirka Král, Jarda Vykydal a tak výborná Svijanská 11° tekla zdarma. Nescházely tradiční Brněnské pochoutky. V sobotu navečer jsme pak popřáli oslavencům J. Královi, P. Kamenskému a P. Kučerovi, který pro nás připravil výborné masíčko, které s kumštem jemu vlastním narožnil Jindra Šidla s manželkou.
Počasí, až na ten vítr, závodu přálo a tak většina závodníků využila volna a vykoupali se v naší Brněnské křišÅ¥álové studánce a tak všichni odjížděli domů s pocitem dobře stráveného víkendu – alespoň si to myslím.
 
  Jarda Vykydal
 

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..