Pozvánka na „Surfařský večírek“

Dovolujeme si pozvat všechny závodníky a jejich doprovod na slavnostní ukončení windsurfařské závodní sezony 2011 a vyhlášení vítězů jednotlivých soutěží. Akce se koná v sobotu 3.12.2011 od 19:00 v Restauraci "Ve Mlýně" (společenský sál 1. patro – vchod z parkoviště) na adrese Jalodvorská 16, Praha 4 – Krč.

Pestré a bohaté občerstvení bude zajištěno, celým večerem Vás bude provázet hudební skupina "Wishpullmyš" a všechny přítomné čeká večerní překvapení. Hlavním programem je vyhlášení vítězů letošní závodní sezony.

Součástí restaurace je soukromé parkoviště, kde je možno parkovat s obytnými auty a připojit se k elektrice. V případě nedostatku místa lze obytnými vozy parkovat cca 100 metrů od restaurace, také s možností připojení k elektrice. V docházkové vzdálenost cca 700 metrů od restaurace se nachází hotel "Cham", kde jsme schopni Vám zajistit ubytování. Všichni zájemci o parkování s obytným autem nebo zájemci o ubytování v hotelu pište prosím na e-mail martinahruba@hotmail.com, abychom zajistili včas dostatek místa pro všechny.

Prostory restaurace si můžete prohlédnout na www.vemlyne.cz  

Informace o hotelu Cham najdete na webových stránkách: http://www.hotelcham.cz/

Těšíme se na co největší účast

Prezídium ČWA

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..