Speciální nabídka Bic Techno 293 OD pro členy ČWA !!!

 Letos v létě v rámci MČR ve windsurfingu na Nových Mlýnech prezentovala firma SLIM SPORT s.r.o. jako oficiální distributor firmy BIC lodní (windsurfingovou) třídu Bic Techno 293 OD.
Tato třída je vypsána pro juniory (do 15 a do 17 let) a v Evropě i ve světě zaznamenává velký úspěch, viz. letošní MS v San Francisku a právě skončené ME na Sardinii. Veškeré info na www.techno293.org.

Také v okolních zemích jako Polsko, Německo, Rakousko a Maďarsko je tato třída velmi rozšířená a tím se otevírá pro naše juniory zajímavý prostor pro jejich vývoj. Navíc tento plovák je možné využít i jako rodinný a výukový plovák a tím výrazně ušetřit rodinný nebo oddílový rozpočet.
Jelikož ohlasy na prezentaci byly příznivé, zajistili jsme ve spolupráci s firmou BIC omezené množství plováků Bic Techno 293 OD  z výstav a prezentací za zvýhodněných podmínek. Běžná cena je 24.990,- Kč a nyní je k dispozici za pouhých 20.990,-, čímž ušetříte 4.000,- Kč !!!
Tyto plováky nabízíme do konce listopadu přednostně členům ČWA a jachetním oddílům jako první krok zavedení této třídy u nás.
Takže neváhejte a zašlete objednávku na info@slimsport.cz nebo kontaktujte Marka Biroščáka na tel. čísle 602 726 720.
Pokud si chcete plovák a také kompletní oplachtění prohlédnout, navštivte nás na veletrhu Boat 2011 (zároveň také Sport Life, Caravaning a Bike) v Brně již tento týden od 10.do 13. 11. 2011 v pavilonu Z (rotunda) na stánku č.35.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..