Snow Big Day 2013

Snow Big Day 2013 Je tu znovu vypsání zimního závodu Snow Big Day 2013, který se bude konat 2.-3.února 2013. Pozvánku na tuto akci i s podrobnostmi naleznete na těchto stránkách. Zváni jsou všichni příznivci adrenalinových zimních radovánek. Tentokráte si můžete vybrat, zda budete závodit v kategorii Snowkite nebo v otevřené třídě (cokoliv se surfovou plachtou, tzv. snowfuky). Samozřejmě mohou přijet také všichni surfaři i s doprovodem, kterým se zdá zimní odloučení dlouhé a chtějí si pokecat se známými.

Letos to vypadá, že to se sněhem vyjde. Tak ještě zbývá doufat, že organizátoři objednali dobrý vítr. Vysočina je běžkařský kraj, pokud nebude foukat vítr, ale budou dobré sněhové podmínky, je možné v těsné blízkosti Škrdlovic využít strojově upravované tratě. Na tomto odkazu naleznete mapu upravovaných tratí (celková délka 50km!) a další informace.

Doporučujeme vzít si s sebou nějakou menší starší  plachtu. Snowfuky budou připraveny, ale pokud vlastníte nějaký vlastní výtvor pro jízdu na sněhu, budeme rádi, když se pochlubíte.

  Snow Big Day 2013

 

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..