Pohár D.I.M. 2013

Pohar DIM 2013 Minulý víkend se uskutečnil další závod Regionálního poháru Čechy na rybníku Bezdrev. Zcela určitě se na malé účasti závodníků podepsala předpověď počasí, které ve skutečnosti bylo ještě horší. V pátek nás Bezdrev přivítal trvalým deštěm, v sobotu déšÅ¥ ustal a my jsme čekali na vítr. Odpoledne jsme "upotili" dvě rozjížďky ve velmi slabém větru a šlo se na břeh. Nedělní předpověď byla slibná, ale počasí si s námi znovu zahrálo a my jsme opět čekali na vítr. Ve 12,30 hod. zavelel Karel Lukš k nástupu, ale stěží jsme dojeli ke startovní lodi. Po půlhodině marného čekání na vítr jsme se vrátili na břeh.

O spokojenost závodníků se postarali pořadatelé pěknými cenami a dobrou organizací i sponzor D.I.M. již tradičním selátkem. Vítězem závodu se stal Lubomír Mielec, druhý skončil Pavel Hrubý před Petrem Hauboldem. Oceněna byla rovněž jediná žena, Martina Hrubá, která odvedla velmi hezký výkon a skončila na čtvrtém místě.
Naše poděkování za dobře strávený víkend patří nejen pořádajícímu oddílu, ale sponzorovi. Snad to bude příští rok lepší.
 
Jarda Vykydal.
 
 
Výsledky: ČSJ
 

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..