Pohár Rozkoše 2014

Nased Na Rozkoši se 31.5.-1.6.2014 konal Český pohár ve třídě FUN a raceboard. V kempu U Milana se sešlo 17 závodníků v raceaboardech a 11 formulářů.

V sobotu dopoledne bylo závodění možné pouze pro racy a to ještě s obtížemi. Z počátku vál slabý vítr z jihozápadu. První odstartovaná rozjíďka byla zrušena pro nedostatek větru a další se zkracovala. Vítr byl nevyzpytatelný. Odpoledne se větrné podmínky začaly zlepšovat. Vítr se stočil na předpovídaný SZ směr a také zesílil na 5-6 m/s, v nárazech až 7-8 m/s.
To umožnilo uskutečnění dalších 5-ti rozjížděk v obou třídách. Jezdilo se až do večera, končili jsme až po 19. hodině.
Navečer bylo nachystané opékané prase. Kulturní vložku zajistili kytaristi a k tomu všemu Milan Sejkanič slavil 40 let windsurfingu. K tomuto výročí dostal originální dort s windsurfingovými plováky. Dostali jsme ochutnat – chutnal báječně.
Na druhý den byla předpověď trochu slabší, takže rozhodčí nechali jet nejdříve třídu raceboard. Odkroutili se další tři rozjížďky. Později se dostali ke startu i formule. Těm se podařilo odjet další 2 rozjížďky. Mohlo jich být i více, ale vítr občas vypadával, takže se některé rozjížďky musely přerušit.

Celkové pořadí bylo nakonec následující:

Raceboard:

  1. Kučera Petr jun.
  2. Slíva Jakub
  3. Mielec Lubomír

 

Raceboard Veteráni:

  1. Lubomír Mielec
  2. Petr Kučera sen.
  3. Haubold Petr

FUN:

  1. Hrdina Patrik
  2. Zíma Jakub
  3. Neumann Lukáš

Výsledky

Fotogalerie

 

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..