1. Bic závod na Velkém Dářku

Bic V rámci jachtařského soustředění na Velkém Dářku se uskutečnil historicky první závod třídy Bic Techno v ČR. Závodu nazvaného "1.Bic závod" se zúčastnilo 19 mladých závodníků. Mladí surfaři překvapili všechny diváky, jelikož s přehledem objeli traÅ¥ a napínavě bojovali o přední příčky.

Závod byl vypsán na dva dny, ale kvůli nepřízni větru se odjely 3 rozjížďky hned v úterý a naštěstí to na pohárový závod stačilo. Závodu se účastnily i tři dívky. V kategorii chlapců do 11ti let byl nejrychlejší Adam Nevelöš, hned za ním byl Tibor Nevelöš a třetí příčka patřila Nicol Říčanové. Všichni závodníci patří pod křídla YachtClubu SK Štětí. Dále byla vyhlášena kategorie pod 13ti let, kterou vyhrál Jonáš Horáček, následovala ho Klára Himmelová, a třetí místo získal Adam Štěpánský. V kategorii do 15ti let nejlépe rozrážel vítr Martin Mikulec, následován Petrem Čechem a Filipem Šplíchalem. Vítězi bez ohledu na kategorie jsou Jonáš Horáček, Adam Nevelöš a Mikulec Martin.

Všem závodníků patří velká pochvala a gratulace. Čekáme na další výsledky druhého závodu Biců "Závod mladých nadějí", který se koná také na Velkém Dářku 2.-3.7.2015. Držte našim mladým nadějím palce!
  S pozdravem z Dářka Martina Hrubá

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..