Tvarůžková regata 2015

vitezove V sobotu 12.9.2015 přivítali organizátoři TJ Sokol Mohelnice celkem 16 závodníků a závodnic ve třídě Raceboard. Na pískových jezerech je čekala křišÅ¥álově čistá voda a mírný vítr do 5 m/s.

Závodit se začalo až po poledni, kdy vítr alespoň trochu zesílil. Nejvíce všechny závodníky potrápila návětrná bójka, která byla umístěna v místě, kde se vítr hodně točil a také vypadával. Nakonec se podařilo odjet 4 rozjížďky. Po odpoledním snažení jsme byli odměněni výbornou raubířskou pečení a pivem, které teklo zdarma díky sponzorům Jiřímu Královi a Romanovi Hrubému.

Večer nesmělo chybět tradiční smažení tvarůžků podávaných s marmeládou, na kterých si všichni pošmakovali.

V neděli zbývalo odjet další 2 rozjížďky. Start byl posunut až na jedenáctou hodinu, kdy se konečně začalo rozfoukávat. Vítr vál z jihovýchodu a byl o něco silnější než v sobotu, takže chvílemi alespoň ti lehčí mohli jet ve skluzu.

Na stupních vítězů stanuli Radim Kamenský, za ním Petr Vrána a jako třetí se umístil Luboš Mielec. Vítězové byli odměněni hodnotnými cenami díky zdejším sponzorům. Zkrátka nepřišli ani ostatní, kteří si mohli vybrat z množství drobných cen. Děkujeme všem pořadatelům za podařený závod a těšíme se na setkání zase za rok.

 Fotogalerie

Výsledky

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..