Starobrno Cup

Minulý víkend 28. – 29. 5. 2016 proběhl na Brněnské přehradě další závod Moravského poháru – Starobrno Cup. Do Brna přijela slušná návštěva, 15 závodníků LT Rac a 3 domácí v LT Bic. Pořadatele potěšila účast závodníků a milým překvapením byla účast 2 závodníků ze Slovenska. Ačkoliv předpověď nebyla nijak slibná, podařilo se v solidních větrných podmínkách odjet všech 8 plánovaných rozjížděk. Díky dobré práci ZK závod proběhl plynule bez zbytečného vyčkávání.
V LT Rac zvítězil Petr Kučera jun. před Radimem Kamenským a Jiřím Králem. Ve sloučených divizích Grand Masters a Veterans zvítězil Petr Kučera sen. před Petrem Vránou a Romanem Hrubým. Závod byl zároveň Krajským přeborem Jm kraje a Petr Kučera jun. se tak stal krajským přeborníkem před svým tátou Petrem Kučerou a Petrem Vránou.

V závodě LT Bic zvítězil Martin Mikulec před Šimonem Skřepkem a Davidem Wágnerem. Všechny tři kluky je potřeba pochválit za bojovnost a sportovní nadšení s jakým závod absolvovali.

Všichni závodníci obdrželi drobné ceny, které věnoval TJ Rapid Brno. Jak již napovídá název závodu, sponzorem byl pivovar Starobrno a tak pivo s limonádou Zula teklo zdarma. Domácí dámy napekly buchty a koláče. Pořádající oddíl nakoupil pro závodníky a doprovod „retro špekáčky“ (90% obsah masa) a Roman Hrubý s jemu vlastním gurmánským uměním je pro všechny připravil.
Předpokládám, že všichni od nás odjížděli s pocitem dobře stráveného víkendu a rádi přijedou poslední víkend v červnu na závod Veterán Cup.

Výsledky

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..