Czech Super Cup 2016 – Vítr z vinohradů 3.-5.9.2016

O víkendu se konal mezinárodní závod „Vítr z vinohradů“ zároveň zařazen do soutěže Super Cupu. Krásné počasí v sobotu bohužel nepřineslo žádný vítr, ale v neděli po obědě předpovídaná fronta přinesla nestálý vítr, který umožnil závodníkům odjet závod. Závodu se účastnili také surfaři z Maďarska, Slovenska a Německa ve třídách Bic Techno, Formula, Raceboard spolu s dvěma závodníky olympijské třídy RSX.  Celkově se na Nových Mlýnech sešlo 79 jezdců!

Výsledky BIC Techno

Výsledky Funboard

Výsledky Raceboard

Ve třídě Bic Techno vyhrál Maďar Richárd Geiger HUN 206, následován velmi talentovanou slovenskou závodnicí Karolínou Beránkovou SVK 11 a třetí místo opět maďarský závodník Roland Szlóni HUN 282. Na české závodníky se dostalo až na pátém místě, které obsadil Tibor Nevelöš CZE 787! Nejmladší účastnící se závodníci byli Šimon Skřepek a Alexandra Lojínová ročníku narození 2007, perfektní výkon!

V kategorii Raceboard obsadil první pozici Mistr ČR Adam Horký CZE 10, místo druhé patří Petru Kučerovi jun. CZE 15 a třetí pozice Radimovi Kamenskému CZE 110.

Třída Fun bohužel odjela pouze jednu rozjížďku. V těžkých podmínkách jel nejlépe Patrik Hrdina CZE 17, druhý dojel Jakub Zíma CZE 777 a třetí Lukáš Neumann CZE 177.

Děkujeme pořádajícímu oddílu, za návštěvu zahraničních závodníků a pro další závody budeme doufat v lepší větrné podmínky.

 

Foto: Jan Štěpánek

Foto: Michal Diviš

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..