Hlasujte v anketě Jachtař roku 2017

V letošním roce mohou v anketě Jachtař roku opět hlasovat všichni členové Českého svazu jachtingu. Vyplnění ankety, vám nezabere víc než 3 minuty a vaše hlasy pomohou vyhodnotit nejlepší Jachtaře roku 2017. Hlasování bude uzavřeno 1. 1. 2018.  Každý člen ČSJ má právo pouze jednoho hlasování.

Můžete hlasovat například pro čtyři nominované surfery/ky:

  • Petr Kučera
  • Martin Mikulec
  • Kristýna Chalupníková
  • Klára Himmelová

V anketě se hlasuje stejně jako vloni v pěti kategoriích – muži, ženy, junioři, juniorky a jachtařské týmy – a navíc pro celkového vítěze ze všech nominovaných jednotlivců. Přehled nominovaných najdete ZDE.

Pozvánka na Jachtařský ples

Společenský večer českého jachtingu s vyhlášením ankety Jachtař roku 2017 se bude konat 19. ledna 2018 v Praze 4 v Kulturním centru Novodvorská.

Večerem bude provázet moderátor Václav Žmolík. K tanci bude hrát kapela Živý Juke Box a po půlnoci DJ Tsunami. Nebude chybět módní přehlídka, předtančení ani půlnoční překvapení. Zazpívá také Karolína Žmolíková za kytarového doprovodu jachtaře Lubomíra Brabce. Všichni jsou srdečně zváni!

Vstupenky na Společenský večer (300 Kč k sezení, 200 Kč k stání) si můžete objednat na sekretariátu ČSJ – sailing@sailing.cz 

Podrobnosti ZDE.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..