Mistrovství Evropy Raceboard – Youth

Od 13. do 18. května 2019 se u nás bude pořádat Mistrovství Evropy ve třídě Raceboard. Mistrovství je vypsáno také pro kategorii Youth – mládež do 19 let!

V roce 2017 se Mistrovsví Evropy na Balatonu rovněž zúčastnili závodníci v této kategorii. Na dlouhém raceboardu jste zde mohli potkat závodníky, se kterými se setkáváte ve třídě Bic Techno 293 v Supercupu. V kategorii Youth je možné na raceboardu používat plachtu do 8,5 m2, takže se přímo nabízí vzít si plachtu z Techna, na kterou jste zvyklí. Jako plovák dobře poslouží i starší Mistral, který je pro lehčí jezdce stále konkurenceschopný proti novějším značkám (jak je vidět ze sezóny 2018, kdy Radim Kamenský vyhrával závody na starším Mistralu Equipe II).

Věřím, že se v klubech najde dostatek zachovalých prken, které by bylo možné zapůjčit pro naše mladší závodníky, aby se mohli mistrovství zúčastnit a porovnat tak síly s ostatními mládežníky z dalších zemí. Proto bych vás všechny chtěl požádat, jestli by bylo možné poslat nabídku zapůjčení těchto prken na moji adresu (pavel.kamensky@gmail.com). Pokud se nějaké plováky seženou, nabídli bychom je mladým závodníkům a závodnicím.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..