Holky a kluci na Bicu v Puerto Sherry

V termínu 2. – 10. 3. 2019 jsme se zúčastnily soustředění BIC TECHNO 293 ve španělském Puerto Sherry pod vedením trenéra Karla Lavického. Puerto Sherry je marína a jachetní přístav na opačné straně zálivu Cádíz. Letěly jsme z Vídně do Malagy, odtud cca 230 km půjčeným autem.

Kromě středy – kdy šla velmi silná západní fronta – foukal slabý vítr. I tak jsme denně byly na vodě (kromě středy) dopoledne i odpoledne, celkem zhruba 4 hodiny za den. Jezdilo nás celkem 5 českých BICů – čtyři 6,8 a jedna 7,8. Karel měl motorák a bójky, trénovaly jsme manévry s plachtou, postavení na prkně, cvičné rozjížďky i jízdu ve vlnách.

Kromě toho jsme navštívily i klubovou posilovnu, párkrát jsme byly běhat a také jsme se vykoupaly v moři, i když bylo celkem studené.

Ve středu – když foukalo více jak 15 m/s šli na vodu v podvečer jen kluci, holky si udělaly výlet do 30 km vzdáleného historického centra Cádízu. Surfy jsme měli půjčené z místního klubu, bydleli jsme vedle maríny v apartmánu v malé vesničce Pueblo Sherry.

Soustředění se nám moc líbilo, jsme rády, že jsme si už v březnu mohly zajezdit při 20 stupních a připravit se tak na začátek sezóny.

Kiki + Kiki, RAPID Brno

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..