Senior Cup 2021

Na Jesenické přehradě se konal od 7. do 8. srpna 2021 tradiční závod Senior Cup. Tentokráte se na tuto akci přesunul Český pohár pro lodní třídy Raceboard a Techno 293. Pro třídu Fun byl závod vypsán jako krajský přebor. Úlohu hlavního rozhodčího na sebe tentokráte vzal Tomáš Altmann a šlo mu to dobře.

V sobotu to s větrem ze začátku nevypadalo příliš optimisticky. Počasí bylo teplé a dalo se jezdit nalehko jen v triku. První rozjížďka byla pro špatné podmínky přerušena. Později odpoledne se nakonec přece jen rozfoukalo a za jihozápadního větru okolo 5 m/s se podařilo uskutečnit 3 rozjížďky.

V neděli se sice ochladilo, ale podmínky pro závodění se ještě zlepšily a vítr zesílil. Dalo se jezdit i ve skluzu. Na předních pozicích v raceboardech se střídali bratři Kamenští a dále je dotahovali Pavel Hrubý s Rudou Dolejšem. Když více zafoukalo, tak se dopředu prodral i David Koblasa. Na Technu kralovala závodnímu poli Nicol Říčanová a na foilech se nejlépe dařilo Davidovi Drdovi.

Po celou dobu panovala v klubu příjemná atmosféra a závod byl dobře organizován. Trochu se čekalo, až se dají do kupy výsledky na počítači, ale vše se nakonec podařilo a závodníkům mohly být uděleny ceny.

Celkové výsledky

Techno 293 – U15: 1. Štěpán Loužek (v zastoupení bratr), 2. Tomáš Řezníček, 3. Kristýna Štěpánková
Techno 293 – U17: 1. Nicol Říčanová, 2. Radim Hasman, 3. Piňosová Kristýna, Štěpánková Markéta
Fun: 1. David Drda, 2. Jakub Zíma, 3. Kateřina Altmannová
Fun – Master: 1. Marek Raška

Raceboard – absolutní: 1. Radim Kamenský, 2. Pavel Kamenský, 3. Pavel Hrubý

Raceboard – Grand Master: 1. Pavel Hrubý, 2. Rudolf Dolejš, 3. Dagmar Hrubá
Raceboard – Veterans: 1. Roman Hrubý, 2. Josef Hromádka, 3. Standa Koblasa

Foto: Miloš Řezníček

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..