Starobrno Cup 2022

Na Brněnské přehradě se o víkendu od 30. 4. do 1. 5. 2022 konal regionální pohár spolu s krajským přeborem pro třídy Raceboard a Techno 293. Závodníky čekalo teplé počasí s mírným až slabým větrem. Pro ty, co vyrazili poprvé na vodu, to byl lehký start do nové sezóny.

V sobotu se odjely celkem 3 rozjížďky. Vítr se měnil a občas také přestal foukat, takže některé rozjížďky byly přerušeny anebo zkráceny. Navečer se všichni sešli u ohně při opékání špekáčků a nechyběla ani čarodějnice.

V neděli bylo opět slunečné počasí. Start první rozjížďky musel být nejdřív odložen, ale později se vítr rozfoukal a závodníci dokončili další tři rozjížďky. Vítr bohužel nebyl moc stabilní, občas zeslaboval a také se měnil. Nejlépe tyto podmínky ve třídě Raceboard zvládl Radim Kamenský, po něm Petr Kučera a Honza Skřepek. Ve třídě Techno zvítězila Klára Samcová, na 2. místě Klára Chalupníková a na 3. Lucka Králová.

Díky pořadatelům a také sponzorům za pěkný závod. Na stejném místě se uvidíme znovu na začátku července na závodu Veterán Cup.

Celkové výsledky závodu

Fotogalerie – Zdeněk Vykydal

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..