Nechranická buchta 2022

Na Nechranické přehradě se od 13. do 14. srpna konal další pohárový závod. Termín byl letos posunut o týden dříve kvůli kolizi se zahraničními závody. Této události se zúčastnili závodníci ve třídě Techno 293 (11), Foil (8) a Raceboard (11).

V sobotu byl vítr lepší než jsme čekali. První rozjížďka se jela za slabého větru, ale další už na tom byly s větrem lépe a dočkali jsme se i skluzu. Později se na trať dostaly i foily, ne každému se však dařilo objet trať za plné levitace jako Honzovi Skřepkovi. Foily a raceboardy odjely celkem 5 rozjížděk. Mládežníci stihli odjet 4 rozjížďky. Na technu se nejlépe dařilo Alexandře Lojínové, ale je potřeba zmínit také výkon malé Kristýny Štěpánkové, která doslova dýchala na záda trojici vedoucích závodníků.

V sobotu večer bylo pro závodníky uchystáno jídlo a pití ve zdejším bufetu.

V neděli jsme čekali na vítr marně. Odpoledne byl závod slavnostně ukončen. Nejlepší závodníci dostali ceny, které zahrnovaly hodnotnou elektroniku i různé nápoje. Pro všechny byla nachystána tradiční buchta. Díky patří všem pořadatelům a také sponzorům. Doufejme, že se příště přihlásí větší počet závodníků.

Raceboard – 1. Petr Kučera, 2. Radim Kamenský, 3. Filip Myška; 1. žena – Dagmar Hrubá
Foil – 1. Jan Skřepek, 2. Jakub Zíma, 3. Marek Raška
Techno 293 – 1. Alexandra Lojínová, 2. Šimon Skřepek, 3. Radim Hasman
Techno 293 – každý závodník si odnesl nějakou cenu a buchtu k tomu

Celkové výsledky

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..