Tvarůžková regata 2022

Od 6. do 7. srpna 2022 se na Mohelnici odehrál další ročník závodu Tvarůžková regata. Na tento závod se účastníci těší hned kvůli několika důvodům. Může to být křišťálově čistá voda, ve které se po rozjížďkách báječně koupe. Nebo to mohou být přátelé, se kterými strávíte čas nejen na vodě, ale i později na břehu. Dále to mohu být dobroty, které připravují v bufetu – výborný guláš, ovocné nebo povidlové knedlíky, tvarůžkové chleby a samozřejmě večer nesmí chybět raubířská pečeně a hlavně – neskutečně dobré smažené tvarůžky s marmeládou!

Abychom si na všechny tyto dobroty udělali ten správný hlad, absolvovali jsme v sobotu 4 rozjížďky za větru okolo 4-5 m/s. Na startu v krátkých rozjížďkách opravdu záleželo, ale trochu štěstí musel člověk mít také při výběru strany, na kterou pojede nebo jak dosáhne horní návětrné bójky, kde se také často míchalo pořadí.

V neděli se rozfoukalo trochu více a dokonce jsme se mohli svézt i ve skluzu. Na Raceboardu byl nejlepší Petr Kučera a na Technu se nejlépe dařilo Tomášovi Řezníčkovi. Po obědě mohlo proběhnout vyhlášení výsledků, ze kterého si každý odnesl nějakou drobnost jako cenu. Děkujeme všem pořadatelům a sponzorům a těšíme se na další rok.

Techno 293 – 1. Tomáš Řezníček, 2. Jan Bureš, 3. Lucie Králová
Raceboad – 1. Petr Kučera, 2. Radim Kamenský, 3. Jiří Král

Celkové výsledky

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..