Supercup v Maďarsku 2019

Našim závodníkům se na Balatonu o víkendu od 8. do 9. června 2019 podařilo získat několik medailových umístění v různých kategoriích. V sobotu byly ideální jachtařské podmínky. Bylo teplo, slunečno a vál vítr o rychlosti 7-8 m/s, takže jsme si mohli užívat jízdy ve skluzu.

V neděli dopoledne moc nefoukalo, ale zato jsme mohli sledovat exhibici závodníků, kteří se přihlásili do soutěže Light wind freestyle. Odpoledne se přece jenom trochu rozfoukalo a odpumpovali se další dvě rozjížďky.

Vyhlášení výsledků začalo v pozdním odpoledni a Češi byli na pomyslných stupních vítězů skoro ve všech kategoriích, jak také můžete vidět na přiložených fotografiích. Celkové výsledky jsou dostupné v těchto dokumentech:

Závěrem je potřeba poděkovat našim hostitelům z Maďarska, kteří pro nás přichystali kvalitní závod, dobré občerstvení (guláš a vafle) a postarali se také o naši zábavu (light wind freestyle a pěvecké vystoupení Anny Morvai). Příští závod série Supercup bude na Domaši, takže se těšíme na opětovné setkání.

Bic Techno – U13 dívky – 1. Alexandra Lojínová
Bic Techno – U15 hoši – 2. Jan Kuchař
Bic Techno – U15 dívky – 1. Nela Sadílková, 2. Kristýna Chalupníková, 3. Markéta Štěpánková
Bic Techno – U17 dívky – 2. Kristýna Piňosová, 3. Kateřina Altmannová
Bic Techno – U17 hoši – 1. David Drda
Raceboard – 2. Petr Kučera junior, 3. Radim Kamenský

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..